Zelf shaken: de extraordinair lekkere Perrier cocktail!

78

Op de Brusselse Louizalaan werd vorige week donderdag de Extraordinaire Perrier pop-up bar geopend waarbij  honderden cocktailfans konden proeven van de moleculaire cocktails en mocktails op basis van het iconische bruiswater.

 

De Extraordinaire Perrier bar vind je op de Louizalaan 78 in Brussel, nog tot en met 7 november. De bar is open van woensdag tot en met zaterdag van 18u tot middernacht.

En allen daarheen want elke donderdagavond nodigt Perrier de beste mixologists van België uit om de bar voor één avond over te nemen en er hun originele Perrier signature cocktail te serveren.

Snel even binnenkijken?

JOHN_STAPELS-1893

JOHN_STAPELS-1887

JOHN_STAPELS-1884

JOHN_STAPELS-1883

 

JOHN_STAPELS-1870

JOHN_STAPELS-1864

 

De eerste mixologist die de jigger opname was Ben Belmans. De internationaal gerenommeerde mixologist behaalde als eerste Belg ooit het prestigieuze Wine and Spirit Education Trust Level 2 Professional Spirits Certificate (Londen 2007). Met zijn cateringservice Ben’s Bar serveert hij cocktails op de meest exclusieve feestjes en hij opent binnenkort dé nieuwe hotspot op het hippe Antwerpse Zuid: Bijou, Balls & Booze.

Hij bedacht voor de openingsavond een heerlijke Perrier cocktail waarbij het beste van Frankrijk en Italië samen komen.

 

perrier

En zo maak je het:

+ Vul een hoog glas helemaal op met ijs

+ Voeg 2 cl rode, 2 cl droge witte Vermouth en 2 cl Grey Goose Vodka toe

+ Vul verder aan met 2 cl citroensap en 1 cl suikersiroop

+ Vul de rest van het glas verder helemaal op met Perrier

+ Werk af met een groene olijf en een schijfje appelsien

 

Geniet ervan!