Zelfs in een witte onderbroek is Kylie Minogue super sexy!

694

Kylie Minogue is opnieuw het gezicht van het populaire ondergoedmerk Sloggi en daar zijn we blij om, al was het maar omdat we hierdoor meteen getrakteerd worden op een aantal foto’s van een relaxte en comfy Kylie.

Samen met de ontwerpers van Sloggi ontwikkelde Minogue een nieuwe collectie: Sloggi EverNew staat voor comfortabel ondergoed dat mooi is in alle eenvoud maar toch vrouwelijk oogt.

De nieuwe lijn representeert het leven van Minogue. In de spotlights is het glamour, performen en uiterlijk dat de klok slaat. Eenmaal uit de schijnwerpers is de Australische zangeres totaal anders en gedraagt ze zich heel gewoontjes.

 

 

sloggi kylie

De collectie van Minogue behoort overigens tot het EverNew-concept waarbij speciaal katoen gebruikt wordt; hierdoor kan het ondergoed vier keer zo vaak gewassen worden als vergelijkbaar ondergoed zonder dat het kleur en zachtheid verliest, oncomfortabel wordt of geen stretch meer heeft. Sloggi is zo overtuigd van het materiaal dat het een levenslange garantie op de EverNew-artikelen geeft.

En de nieuwe lijn is ook de favoriet van Kylie: “Ik ben er gek op! De keuze van stijlen en kleuren is perfect. Ze zijn zo zacht en comfortabel en de technologie erachter is fantastisch.”

Sloggi en Kylie Minogue zullen de samenwerking voortzetten in de toekomst.

De Sloggi’s liggen in de herfst van 2015 in de winkel.

Over Kylie:

Naast haar zang-, acteer- en modellencarrière, heeft Kylie ook nog een liefdesleven.  Na haar laatste relatiebreuk in 2013 is ze nog steeds single maar als het aan de 46-jarige zangeres ligt, komt daar snel verandering in. Drie weken geleden liet ze de wereld nog weten dat ze graag een leuke man zou ontmoeten: “Iedereen mag dat weten. Ik schaam me er totaal niet voor dat ik hunker naar een nieuwe liefde”’

De  zangeres stelt zeker geen al te hoge eisen aan een nieuwe liefde. De 46-jarige schone heeft geen bezwaar tegen wat oudere mannen: “Ik stoor me niet aan grijs haar, kalend of een buikje. Maar hij moet wel romantisch aangelegd zijn. Misschien heb ik in het verleden elke keer een fout gemaakt door op heel knappe mannen te vallen.”

Kylie was eerder al samen met Jason Donovan (haar tegenspeler in “Neighbours”), Michael Hutchence (de zanger van de Australische rockband INXS) en acteurs Olivier Martinez en Rupert Penry-Jones. We moeten het toegeven: allemaal niet onknappe types. Maar Minogue benadrukt dus dat ze geen type heeft.

En hoewel Kylie Minogue een succesvolle wereldster is, blijft ze toch heel down-to-earth. Ze geeft eerlijk en openlijk toe dat ze niet alles op orde heeft in haar leven. ‘Ik heb niet alles, ik heb geen relatie en geen kinderen. Iedereen wil een perfect leven, maar dat kan eigenlijk niet. Ik heb geen ongeluk in de liefde gehad aangezien ik een aantal geweldige en fijne relaties heb gehad. Ik heb ook absoluut nergens spijt van. Zelfs als kind droomde ik niet van een huwelijk of een trouwjurk, maar ik hou er wel van verliefd te zijn.”

Een stijlvolle en charmante vrouw, we vinden haar geweldig!