Onlangs vertelden we je dat het Belgische modelabel O’Rèn de podiumoutfit van Laura Tesoro ontwerpt. De Belgische zangeres vertegenwoordigt ons land deze week op de 61e editie van het Eurovisiesongfestival en één ding is nu al zeker: ze zal schitteren, letterlijk en figuurlijk!

Op 12 mei is het eindelijk zover: Laura Tesoro zal met haar liedje “What’s The Pressure” deelnemen aan de tweede halve finale van Eurosong. Kan ze zich kwalificeren, dan zal Laura ons land vertegenwoordigen tijdens de grote finale op 14 mei.

Elle sera belle et elle sera chique: met een outfit met duizenden zilveren pailletten zal je niet naast haar kunnen kijken. Ze zullen het in Zweden geweten hebben dat Team Belgique van de partij is!

_AP67251

Rusland wint

Al zal Laura er stralend uitzien, toch zal Rusland winnen. Althans, als we OUTtv, een digitale zender voor homo’s, mogen geloven. Het is geen geheim dat het Eurovisiesongfestival ieder jaar weer op heel wat ‘gay votes’ mag rekenen. Meer dan 3000 homo’s uit heel Europa hebben dan ook hun pronostiek doorgegeven. Wat blijkt? De Russische inzending “You Are The Only One” gaat met de eerste plaats lopen.

_AP67295Toch zal Laura Tesoro sowieso een onvergetelijke avond hebben. Zeker als ze niemand minder dan Justin Timberlake tegen het lijf zal lopen. De Amerikaanse popster zal optreden tijdens de grote finale.

Hij is de eerste artiest op het podium van het songfestival die helemaal niets met de wedstrijd of het gastland te maken heeft, maar dat vinden hij helemaal niet erg. Want laten we eerlijk zijn: Justin Timberlake is een heuse brok eye candy

 

Foto’s: Andres Putting