Als er 1 festival is dat alles uit de kast haalt, dan is het wel WECANDANCE. De inkleding, het eten, zelfs de outfits staan op punt. En dat is dit jaar niet anders. Voor de vijfde editie schakelde de organisatie al haar vrienden uit de modewereld in. Met talloze collabs gaan we stylish de zomer tegemoet.

Op 13 en 14 augustus tovert WECANDANCE het strand van Zeebrugge om in prachtig festivaldorp. De verwachtingen zijn hoog gespannen: er is een spetterende line-up, onder andere Sergio Herman en zijn team van The Jane verzorgen het eten en ook het fashion-gedeelte belooft buitengewoon te worden.

De vorige edities waanden we ons onder andere in de jungle en in Egypte. Dit jaar gaat WECANDANCE de futuristische toer op en is het thema ‘space’. Wij denken meteen aan veel zilver en glitter en dat doet de organisatie duidelijk ook. (Hé: great minds think alike…)

Zeven Belgische merken creëerden elk 1 uniek stuk voor het festival. En het zijn niet de minste: onder andere Cesar Casier, FILLES À PAPA, La Fille d’O ontworpen kledij voor het festival. Ook BODO Jewels, Frederick Hornof, Magali Pinchasi en Rombaut lieten hun creatieve geest de vrije loop. Daarnaast creëerde de organisatie ook zelf 2 truien en een regencape.

De kledij zal exclusief te verkrijgen zijn in de WECANDANCe-shop op het festival. Meer info en tickets vind je op de website.

Laat de zomer maar komen!