Stop met wat je bezig bent: de mannelijke verleiders van Temptation Island zijn bekend! Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet, met een korte bio. Bereid je voor op héél wat glimmende spieren, véél te véél zelfvertrouwen en hilarische catchphrases. “Hij wil van alle vruchten proeven, maar is toch vooral een ‘bootyman’.”

Giuseppe (22), Maasmechelen

guisseppea

Giuseppe werkt in een callcenter, maar na zijn uren verleidt hij vrouwen bij de vleet met zijn zwoele dansmoves. Seks is voor hem dagelijkse kost en als voorgerechtje presenteert hij maar al te graag een lapdance. Hij wil van alle vruchten proeven, maar is toch vooral een ‘bootyman’.

Ken (24), Haarlem

ken2aKen is singer-songwriter en met zijn alternatieve look weet hij veel modellenklussen in de wacht te slepen. Ken is best arrogant, maar krijgt uiteindelijk altijd zijn zin… met wat hulp van zijn gitaar uiteraard.

Kevin (27),  Leiden

kevin2a

Kevin doet mee aan Temptation Island omdat hij ervan overtuigd is dat niemand trouw kan blijven in een relatie. En dat wil hij bewijzen. Een versiertruc heeft hij naar eigen zeggen niet: “ik ben de versiertruc”.

Dylan (24), Kaggevinne

dylan

Dylan is een womanizer pur sang. Als personal coach weet hij de vrouwen te kneden en te bespelen. Hij weet perfect hoe hij vrouwen moet verleiden en is ervan overtuigd dat hij op Temptation Island minstens één vrouwenhart voor zich kan winnen. Dylan wil en zal een happy ending krijgen.

Alex (25), Breda

alex2

Alex is naast personal trainer, ook een geboren verleider die houdt van avontuur, gevaar en spanning. In monogamie gelooft Alex niet en hij zal er dan ook alles aan doen om één van de vier vrouwen te verleiden.

Quinten (23), Landegem

quinten1a

Quinten werkte vroeger als verkoper en die job was hem op het lijf geschreven, want hij ‘lult’ zichzelf overal in. Een afgetrainde fitness boy is hij niet, wel een meester-strateeg in het verleiden. Vrouwen draait hij makkelijk rond zijn vinger, en scoren, dat doet hij vrijwel altijd.

Karim (20), Maasmechelen

karima

Het begrip ‘trouw’ staat niet in Karims woordenboek en een open relatie is voor hem een evidentie. In het verleden is hij reeds vreemdgegaan en hij noemt zichzelf een expert op seksueel gebied. Karim is er quasi zeker van dat hij op Temptation Island een vrouw aan zijn haak zal slaan.

Levi (27), Lemmer

levi

Levi is kledingverkoper en houdt zich daarnaast bezig met modellenwerk. Hij krijgt regelmatig verzoekjes van getrouwde vrouwen die hem een nachtje willen lenen. Nu gooit Levi niet alleen zijn looks, maar ook zijn dansmoves in de strijd. Volgens Levi houden vrouwen van mannen die goed kunnen dansen, en dat kan deze getinte Magic Mike als de beste.

Temptation Island – Vanaf 1 februari om 20u35 bij VIJF.