Vans laat opnieuw een exclusieve capsulecollectie op ons los: dit keer met niemand minder dan modekoning Karl Lagerfeld.  In twaalf uiteenlopende styles, werpt deze capsulecollectie een blik op de emblematische modellen van Vans. Het resultaat is een effortless coole collectie door de ogen van het iconische huis KARL LAGERFELD.

Sober, geraffineerd met een Parijse uitstraling: de Vans x KARL LAGERFELD-collectie kleurt integraal zwart-wit.  Lagerfeld stak de klassieke Vans-sneaker in een nieuw jasje en verving het legendarische dambordpatroon door een afbeelding van … zichzelf, of wat had je gedacht? De collectie telt eveneens een T-shirt en sweatshirt voorzien van het Vans x KARL LAGERFELD-logo en een T-shirt dat Karl Lagerfeld afbeeldt. Op deze print draagt Lagerfeld een Vans minded herinterpretatie van de iconische Karl-outfit, met das met dambordmotief en zwart-witte bomber. Het geheel wordt aangevuld met een rugzak in premium leder met quilted naden en een pet met een flap in dambordmotief.

Prijzen variëren van 50€ voor een pet tot 300€ voor een rugzak. Meer info vind je op Vans.com

De capsulecollectie is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 7 september in de pilot stores van Karl Lagerfeld, in selecte Vans-verkooppunten en op Vans.com en KARL.com.