Zo doe je het zelf: Gwen Stefani’s iconische make-up look

125

Beautyqueen Gwen Stefani lanceert samen met Urban Decay een eigen oogschaduwpalet. Zo kan je makkelijk zelf haar iconische beautylook creëren.

Urban Decay pakt uit met de limited-edition UD | Gwen Stefani Eyeshadow Palette. “We brachten uren door in Gwen’s huis, voerden eindeloze gesprekken over make-up en elk detail van de palette. Van het doosje tot de waanzinnige tinten”, klinkt het bij Urban Decay. “Alle kleuren zijn zorgvuldig door haar geselecteerd. Gwen is een behoorlijke make-up fanatiekeling, wat het best lastig maakte om slechts een aantal favorieten te kiezen. Maar het is toch gelukt, met als resultaat een palette met 15 must-have tinten oogschaduw, waaronder 12 volledige nieuwe en 3 uit onze Urban Decay oogschaduwcollectie.” De palette is een musthave voor wie fan is van Gwen’s Signature look!

gwen_eyeshadow_palette_pack_shot_5

Urban Decay is in de wolken met de samenwerking, maar ook voor Gwen was het een fijne uitdaging. “Toen Urban Decay mij benaderde vond ik het meteen de perfecte match! Urban Decay heeft dezelfde waarden als ik, met een focus op zelfexpressie, passie en een duidelijke visie. Het is fantastisch dat zij sterke vrouwen in de kijker zetten en helemaal ‘out of the box’ denken.”

De namen van de oogschaduw zijn geïnspireerd op Gwen, met o.a. Steady (vernoemd naar het No Doubt album ‘Rock Steady’), Harajuku (één van Gwen’s stijlinvloeden), 1987 (het jaar dat No Doubt werd opgericht) en Blackout (Gwen’s favoriete kleur zwart). Het doosje is geïnspireerd op Gwen’s voorliefde voor grafische zwart-wit prints en antiekgouden accenten.

Urban Decay-oprichtster Wende stelt in dit filmpje de palette voor.

Steel Gwen’s iconische look!

gwen-facechart_lr

Met deze face-chart kan je Gwen’s iconische look probleemloos zelf uitproberen. Alle oogschaduwkleurtjes komen uit haar palette. Werk de look af met een knallende lippenstift een je partylook is compleet!

 

De UD | Gwen Stefani Eyeshadow Palette kost 52 euro en is beschikbaar vanaf 1 december bij geselecteerde ICI PARIS XL winkels en online via iciparisxl.be