Je hebt het vast al gemerkt: Koning Winter is onderweg. Er ligt ‘s ochtends al een ijslaagje op je autoruiten, je zomerkleedjes hangen achteraan in de kleerkast en je voeten hebben vaker koud dan warm. Maar geen paniek, met deze tips overleef jij de eerste kou moeiteloos!

Winters menu

De mojito en sangria mogen ingeruild worden voor thee en soep. Je krijgt er lekker warm van en het is bovendien gezond. Las je een cheat day in? Ga dan voor warme chocomelk met slagroom of gluhwein. Maar ook je eten kan je aanpassen. Raapjes, pompoen, paddestoelen,… Er zijn heel wat (lokale) herfstgroenten te vinden in de winkel, maak er dus gebruik van! Deze periode is trouwens ook hét seizoen om wild te eten. Genieten!

 

Gebruik de mode

Oversized is in. En dus heb je het perfecte excuus om gigantische sjaals, losse truien en comfy jassen te dragen. We moeten je niet uitleggen waarom we willen dat deze trend eeuwig blijft duren! Zelfs rockker Lenny Kravitz is van deze trend!

Ken je tricks

Geen zin om het ijs van je auto te krabben? Hoeft ook helemaal niet. Dankzij dit trucje maak je je autoramen in enkele seconden ijsvrij. En om het met de woorden van Matteo ‘Devon uit Callboys’ Simoni te zeggen: voorzichtig op de baan, hé!

Alles in wol

Sokken, truien, zelfs een onesie. Draag zo veel mogelijk wol om jezelf warm te houden. In de zetel is een fleecedekentje (met mouwen) een grote aanrader. En dan: netflix and chill! Deze kerel heeft alvast de perfect onesie gevonden.

 

 

Blijf sporten

Het is niet omdat het winteruur is ingegaan, dat je niet meer kan sporten. Integendeel: je krijgt het er lekker warm van én achteraf kan je een stomende douche nemen.

Pas je beautyroutine aan

Want ja, na de zomer verander je best de soort producten die je gebruikt. Hier lees welke 8 stappen je moet ondernemen.

Ontdek de mooiste jassen in Steps

Ja, ook wij hebben de leukste jassen op een rijtje gezet in ons nieuwste nummer. Heb je nog geen exemplaar te pakken gekregen? Hier kan je Steps online lezen. En geef toe, van die zwoele blik van Sergio krijg je het ook lekker warm!