Ook zo jaloers op dames en heren die er blijkbaar moeiteloos in slagen om altijd fashionable voor de dag te komen? Goed nieuws: met deze tips & tricks oogst ook jij binnenkort bewondering met je outfitkeuze!

 

 

Draag je outfit vol zelfvertrouwen.

Ultrastijlvolle dames en heren vragen zich nooit af of wat ze aanhebben, wel als fashionable beschouwd wordt. Ze dragen wat zij leuk vinden en waar zij zich goed in voelen. Ze lopen dan ook steeds zelfverzekerd rond ook als ze (per ongeluk) een niet-matchende top op een rok dragen of een andere outfitmisser maken. Missers kunnen immers altijd leiden tot een fashionstatement of een onverwacht fantastische outfit. Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je er altijd cool uitziet.

Laat je niet leiden door je budget.

Wat je budget ook is, sla geen enkele winkel over. Van een tweedehandswinkel tot een boetiek, voel je niet te goed of te nederig om er binnen te stappen. Misschien vind je er net wel dat absoluut fantastische kledingstuk aan een mooi prijsje dat mooi combineert met een kledingstuk hun kast of doe je er nieuwe outfitinspiratie op.

Focus je niet op merken.

Stijlvolle personen weten dat merken hen niet cooler maken. Dit betekent niet dat het dragen van modelabels slecht is maar een bekend label dragen maakt je niet instant fashionable. De kunst bestaat erin om stukken goed te combineren, of ze nu een merklabel dragen of uit een budgetvriendelijke winkel komen.

Volg niet blindelings de trends.

Het is goed om op de hoogte te zijn en te blijven van de huidige en toekomstige modetrends maar volg ze niet zomaar klakkeloos. Doe enkel iets met die trends die jij leuk vindt.

Hou je ogen open. Altijd.

Modieuze mensen halen hun inspiratie van overal: modeshows, etalages, street style photos, magazines … Hou  je ogen dus altijd goed open en integreer de (delen van de) outfits die jij leuk vindt, in je eigen kledingstijl.

Succes!