Zocht je nog een vakantiewoning met ballen?

421

3 JULI 2014 | Inspireren de prestaties van de Rode Duivels jou om er een sportieve zomer en actief najaar van te maken? Wij selecteerden enkele luxe vakantiewoningen met ballen, en we bedoelen niet alleen voetballen maar ook tennisballen en golfballen: vakantieverblijven met een eigen voetbalveld, tennisbaan of gelegen bij of op een golfcourse. Let’s go!

Schot voor open doel

Natuurlijk kun je op televisie de wedstrijden van de Rode Duivels volgen, maar je kan ook een eigen voetbaltoernooi organiseren! Bij Belvilla vind je tientallen vakantiewoningen met een voetbalveld, die je selecteert door in het vrije zoekveld op de website ‘voetbalveld’ in te toetsen. Andere woningen hebben weer een voetbaltafel, een echte kicker waarop je naar hartenlust Lionel Messi of Vincent Kompany kunt imiteren. Voor vakantiewoningen met tafelvoetbal toets je simpelweg ‘tafelvoetbal’ in het vrije zoekveld op www.belvilla.be.

1

Een voorbeeld is landhuis Masía Les Pletes in de Catalaanse Pyreneeën. In de vrijstaande herenboerderij zijn negen slaapkamers en is plaats voor 19 personen. Je kunt er rustige dagen doorbrengen of actief genieten in het zwembad, op het nabije golfterrein en fietsen of wandelen door de omliggende bossen. Op het landgoed ligt een voetbalveld en de matchen van het WK kun je met je reisgenoten overspelen op de voetbaltafel.

2

In Centraal Frankrijk, even ten noorden van Clermont-Ferrand, is een landgoed met twee vrijstaande vakantiewoningen, één voor zes en één voor acht personen. De 2,5 ha grote tuin is een paradijs voor kinderen. Beide woningen kun je los van elkaar, maar ook tezamen huren, waardoor je er naartoe kunt met een groter gezelschap, met vrienden of met grootouders, ouders en kinderen. Op het voetbalveld speel je met zijn allen je eigen wereldkampioenschap en er is ook een biljart-, voetbal- en een pingpongtafel.

Game, set en match

3

Als je tijdens je vakantie zelf eens een ace of een smash wilt slaan, dan kan dat op een privé- of een gedeelde tennisbaan. In het hart van Toscane, op een paar kilometers van San Gimignano, staat villa Larni. Het is een stijlvol huis met alle comfort, omringd door olijven- en wijngaarden. De gasten hebben een grote tuin, een zwembad, ze genieten van de exclusieve wijnen van de eigenaar en van een tennisbaan.

4

In buurland Frankrijk kun je een woning huren in het vakantiepark Essendiéras in de Dordogne. In het prachtige domein staan twee indrukwekkende kastelen en er ligt midden het groen een 9-holes golfbaan en een tennisbaan.

Hole in one

5

Golf en vakantie gaan uiteraard ook goed samen. Voor een dichtbij vakantie met af en toe een potje golf reis je naar Durbuy, het kleinste stadje van België. De vakantiewoning met de veelzeggende naam Villa Golf, een comfortabele villa voor zes personen, ligt aan de overbekende Golf de Durbuy.6

 

In het zuiden van Europa heeft Belvilla meerdere vakantiewoningen in de buurt van beroemde golfcourses zoals de Castro Marim Golfe & Country Club en de Boa Vista Golfbaan in Portugal of Golfclub Bom Sucesso nabij Lissabon. Ook aan de Costa Blanca en in Toscane kun je genieten van een vakantiewoning-met-golfballen (www.belvilla.be/golfvakantie).

 

Wij zijn alvast voldoende geïnspireerd om zelf een balletje te slaan of te trappen!  Welke van deze vakantiewoningen is jouw favoriet?

NINA TACK