Zomerse geuren die een boost geven

333

14 JULI 2014 | Klaar voor een zomerse boost? Van deze vijf vrolijke geurtjes word je (even) gelukkiger. Wij inhaleren alvast alsof ons leven ervan afhangt!

1. Zeewater

Clouds over the sea at dusk, Raiatea Island, Tahiti, French Polynesia

Moet je niet naar zee voor de zon, doe het dan voor de geur. De geur en het geluid van de zee werken heel relaxerend. Zeezout is ook nog eens goed voor je huid.

2. Een bos bloemen

83454846

Haal bloemen in huis. De geur van bloemen roept vaak nostalgie op en het zou je helpen om meer emoties te voelen. Een vers bloemetje in huis is dus niet alleen mooi, maar het geeft je ook een boost. Bloeiende rozen en een orchidee zouden het meest effect hebben.

3. Citrusvruchten

74951664

De geur van appelsien, pompelmoes of citroen geeft energie en houd je wakker. En op regenachtige vakantiedagen hebben we dat zo nodig…

4. Kokos

477476235

Kokosolie op je huid of kokos onder de douche roept beelden op van exotische oorden en zweterige lijven. Het heeft een positieve invloed op je humeur en is ook nog eens goed voor je huid en haar.

5. Zomerregen

178999468

En jawel, ook regen is eigenlijk zo slecht nog niet. De geur van natuur en gras na een zomerse regenbui geeft je een heel voldaan gevoel.

 

Just-the-smell-of-the-summer-can-make-me-fall-in-love